08.11.2024
Телеканал NTD

Національний музей Колумбії з нагоди відкриття підготував нову виставку

Національний музей Колумбії з нагоди відкриття підготував нову виставку

Національний музей Колумбії в Боготі знову приймає гостей. Його двері були зачиненими чотири місяці. З нагоди..

Дата завантаження: 2024-05-08

video

Національний музей Колумбії в Боготі знову приймає гостей. Його двері були зачиненими чотири місяці. З нагоди відкриття музей підготував нову виставку, присвячену національному заповіднику Чірібікете.

[Даніель Кастро, директор музею]:
«Відчиняючи двері до світу культури, ми доповнюємо всі інші зміни, які відбуваються в умовах турботи (про людей) та уваги до них».

Нова виставка називається «Ягуар і метелик. Чірібікете — змішана спадщина людства». Її розділено на три експозиції. «Гео» присвячена часу на Землі, «Біо» — усьому живому світу. «Антропо» розповідає, який слід залишає діяльність людини.

[гість музею]:
«(Відкриття музею) поліпшило мені настрій і вселило надію».

Національний музей Колумбії — найбільший і найстаріший музей країни. Йому 197 років. Зараз там проходить комплексна реконструкція.
Коротке посилання на цю сторінку:

Національний музей Колумбії з нагоди відкриття підготував нову виставкуЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонДо Гани повернулися реліквії, вивезені за часів британської колонізаціїВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в Марракеші

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: