26.02.2024
Телеканал NTD

Індійська бабуся дивує навичками бою на палицях

Індійська бабуся дивує навичками бою на палицях

Незвичайне видовище на вулицях індійського міста Пуна привертає увагу людей. 85-річна Шанта Павар демонструє навички традиційного..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Незвичайне видовище на вулицях індійського міста Пуна привертає увагу людей. 85-річна Шанта Павар демонструє навички традиційного мистецтва бою на палицях. Воно називається латхі-катхі.

[Шанта Павар, жителька Пуни]:
«Я стукаю палицею по металевій тарілці, щоб люди вийшли подивитися. Потім я виконую трюки з палицями. Люди спостерігають за мною, а потім дають мені трохи грошей».

Бабуся займається мистецтвом бою з восьми років.

[Шанта Павар, жителька Пуни]:
«Я не перестаю займатися цим, бо це моя гордість».

Індійка поважного віку виступає на вулицях цілий день. Зароблені гроші віддає дітям та онукам.

Недавно Шанті помітила одна індійська танцівниця. Вона зняла її на відео й виклала в інтернет. Ролик із бабусею-воїном уже став вірусним.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійська бабуся дивує навичками бою на палицяхЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в Дубаї40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантина

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: