29.08.2024
Телеканал NTD

Аеропорт у Празі креативно перемагає кризу

Аеропорт у Празі креативно перемагає кризу

У празькому аеропорту, як і раніше, пасажирів небагато. Але його керівництво знаходить креативні способи виходу з..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

У празькому аеропорту, як і раніше, пасажирів небагато. Але його керівництво знаходить креативні способи виходу з кризи. Так, прямо на аеродромі пройшов масовий забіг спортсменів, аматорів і навіть сімей із дітьми. За участь у забігу кожен заплатив від чотирьох до двадцяти доларів США.

З’явилися й інші послуги.

[Домініка Гейтманкова, прессекретар аеропорту]:
«Оскільки авіарейсів мало, ми можемо дозволити людям відвідувати місця, які зазвичай недоступні. В аеропорту можна святкувати день народження, ночувати в терміналі чи проводити весілля».

Крім того, тут тепер проходять екскурсії. Можна дізнатися докладну історію аеропорту й зблизька подивитися на лайнери.

13 років тому Празький міжнародний аеропорт здобув премію World Airport Awards як найкраща повітряна гавань Центральної та Східної Європи. Торік він обслужив майже 18 мільйонів пасажирів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Аеропорт у Празі креативно перемагає кризуКупання серед криги: незвичайну розвагу пропонують у ШвеціїМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиНайбільший у світі айсберг зняли на відео в Західній Антарктиді10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуМісто льоду та снігу: у Харбіні створюють сотні крижаних та снігових композиційРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментах

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: