26.01.2024
Телеканал NTD

Зоопарк у Мексиці показав дитинча бегемота

Зоопарк у Мексиці показав дитинча бегемота

Цьому бегемотикові трохи більше ніж тиждень. Він народився в зоопарку «Саканго», що в мексиканському місті Калімая...

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Цьому бегемотикові трохи більше ніж тиждень. Він народився в зоопарку «Саканго», що в мексиканському місті Калімая. Відтоді малюк нерозлучний з мамою на кличку Тамба.

[Хуліана Леаль, ветеринар]:
«Стан здоров’я (дитинчати) наразі стабільний. Ми постійно бачимо його з мамою, вони завжди разом. Удвох ідуть у воду і вдвох виходять на сушу».

Раніше 22-річній Тамбі не вдавалося народити здорове дитинча. Але цього разу ветеринари впевнені, що все йде добре.

Оскільки бегемотик не відходить від мами ні на хвилину, фахівці поки не можуть визначити його стать.

У дикій природі бегемоти живуть в Африці на півдні від Сахари. Цих тварин занесено до Червоної книги як вид, якому загрожує зникнення. Їх чисельність намагаються відновити за допомогою програм розведення.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зоопарк у Мексиці показав дитинча бегемотаОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у Бельгії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: