20.11.2024
Телеканал NTD

Дональд Трамп пропонує відкласти вибори, щоб уникнути голосування поштою

Дональд Трамп пропонує відкласти вибори, щоб уникнути голосування поштою

Президент США Дональд Трамп сказав, що не хоче переносити вибори, але в умовах пандемії провести їх..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Президент США Дональд Трамп сказав, що не хоче переносити вибори, але в умовах пандемії провести їх без порушень буде майже неможливо.

У листопаді в країні мають обрати президента. Через епідемію планується відправляти десятки мільйонів бюлетенів для голосування поштою, щоб уникнути великих скупчень людей.

У зв’язку з цим Дональд Трамп недавно запропонував відкласти вибори.

[Дональд Трамп, президент США]:
«Я не хочу відтермінування. Я хочу провести вибори. Але я також не хочу чекати три місяці, а потім з’ясувати, що всі бюлетені зникли й вибори виявилися недійсними. Але станеться саме це».

Щоб відкласти дату виборів, потрібно, щоб за це проголосували обидві палати Конгресу. Чи піде на це нижня палата, яка перебуває під контролем демократів, поки невідомо.

На вулицях Вашингтона думки перехожих розділилися.

[жителька Вашингтона]:
«Гадаю, гірше змушувати людей чекати, ніж провести вибори зараз».

[жителька штату Віргінія]:
«Вибори — це важливий громадянський обов’язок. Я військовий ветеран, уся моя сім’я — військові ветерани. Дуже важливо виконати свій громадянський обов’язок. Не уявляю, як можна це зробити на аркуші паперу. Важливо прийти особисто. Але, якщо справді є побоювання за здоров’я американців, то тоді слід відкласти голосування, щоб потім усі прийшли особисто».

Вибори в США запланували на 3 листопада.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дональд Трамп пропонує відкласти вибори, щоб уникнути голосування поштоюВ Індонезії через повені та зсуви гинуть людиНетаньягу відхилив пропозицію ХАМАСу вивести війська із Сектора ГазиНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної водиБолгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониГромадяни М’янми тисячами втікають до Таїланду через посилення бойових дійНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в Гаїті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: