19.07.2024
Телеканал NTD

Британському принцові Джорджу 22 липня виповнилося 7 років

Британському принцові Джорджу 22 липня виповнилося 7 років

23 липня 2013 року світ уперше познайомився з принцом Джорджем Кембридзьким, який колись може стати королем..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

23 липня 2013 року світ уперше познайомився з принцом Джорджем Кембридзьким, який колись може стати королем Георгом VII. Він народився днем ​​раніше в герцога й герцогині Кембридзьких. 22 липня йому виповнилося 7 років.

Джордж став першим сином Вільяма й Кейт, а також третім правнуком королеви Єлизавети II.

Повне ім’я хлопчика — Джордж Александр Луї. Його хрестили 23 жовтня 2013 року в палаці святого Якова.

Принц Джордж — третій у черзі спадкоємець британського престолу. Перед ним стоять його дідусь принц Чарльз і батько принц Вільям.

Майже за два роки після народження Джорджа на світ з’явилася його сестра Шарлотта. 2 травня 2015 Вільям і Кейт знову вийшли на ґанок лікарні, щоби показати свою новонароджену.

Публіка була ще в більшому захваті, коли згодом того ж дня Вільям привів Джорджа, щоби той познайомився із сестрою.

А 23 квітня 2018 року народилася третя дитина подружжя — Луї Артур Чарльз.

Разом з дітьми герцоги побували на численних заходах у всьому світі. Кейт також часто робить знімки своєї малечі, а потім ділиться ними з громадськістю через пресцентр королівського двору.
Коротке посилання на цю сторінку:

Британському принцові Джорджу 22 липня виповнилося 7 роківВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рік200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКО

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: