25.07.2024
Телеканал NTD

Школа під деревом: підліток навчає еквадорських дітей під час карантину

Школа під деревом: підліток навчає еквадорських дітей під час карантину

Кілька десятків еквадорських дітей навчаються за столами прямо під розлогим деревом. Цю імпровізовану школу в бідному..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Кілька десятків еквадорських дітей навчаються за столами прямо під розлогим деревом. Цю імпровізовану школу в бідному районі Гуаякіля відкрила 16-річна Деніссе.

Через пандемію навчання в Еквадорі проходить онлайн, але багато дітей не мають інтернету. Деніссе знаходить для них домашні завдання й допомагає їх виконувати.

[Деніссе Тоала, жителька Гуаякіля]:
«Тут живуть малозабезпечені люди. У нас немає стабільного доходу. Нам треба спільно дбати про себе. Місцеві жителі не мають інтернету та смартфонів. У деяких сім’ях по троє дітей, а телефон лише один».

Деніссе організувала навчання спонтанно.

[Джина Перес, жителька Гуаякіля]:
«Спочатку моя племінниця вчила моїх дітей удома, потім вони почали займатися під деревом. Інші мами зацікавилися і прийшли з дітьми. Їм сподобалося, тож вони залишили дітей тут».

До школи під деревом ходить 40 дітей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Школа під деревом: підліток навчає еквадорських дітей під час карантинуЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівПінболом захоплюється дедалі більше молоді

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: