19.05.2024
Телеканал NTD

У Парижі частина Сени перетворилася на кінотеатр просто неба

У Парижі частина Сени перетворилася на кінотеатр просто неба

Магія кіно огорнула частину Сени в Парижі. На березі річки встановили гігантський екран, а глядачі розмістилися..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Магія кіно огорнула частину Сени в Парижі. На березі річки встановили гігантський екран, а глядачі розмістилися на човнах. Цього разу для парижан і гостей міста безкоштовно показують французьку комедію «Щасливі невдахи».

[глядачка]:
«Я дуже схвильована, це унікальна можливість. Ніколи не бачила нічого подібного в Парижі».

[глядачка]:
«Я вперше дивитимусь фільм на воді, тому не можу дочекатися. До того ж погода чудова, думаю, враження будуть прекрасними».

Для глядачів підготували майже 40 човнів. У кожному вміщається до шести осіб. В одному човні можуть бути або родичі, або люди, знайомі одне з одним. Глядацькі місця є й на березі річки.

Кінопоказ проходить у межах щорічного пляжного сезону в Парижі, який починається в липні й триває шість тижнів.

[глядачка]:
«Мені дуже подобається кінопоказ просто неба. Це свідчить про початок літа, і, хоча вже липень, для мене це початок паризьких літніх пригод».

Кінотеатри в Парижі вже знову працюють, але глядачів поки небагато. Однак кінопоказ просто неба пройшов успішно. Організатори планують демонструвати фільми упродовж усього пляжного сезону.

У цей час набережні Сени перетворюються на штучні пляжі. У деяких місцях вони піщані, а в деяких покриті підстриженою травою. Є на пляжах і дерев’яні настили.

Такі місця відпочинку створюють у Парижі з 2002-го року.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Парижі частина Сени перетворилася на кінотеатр просто небаУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Два індійські ресторани судяться через куряче каріОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомПінболом захоплюється дедалі більше молодіФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульптор

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: