28.12.2024
Телеканал NTD

Чи зможе туризм Сіднея пережити відсутність іноземних мандрівників

Чи зможе туризм Сіднея пережити відсутність іноземних мандрівників

Прогулянка верхньою частиною сіднейського мосту — дуже популярна розвага серед іноземців, які відвідують Австралію. Однак тепер..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Прогулянка верхньою частиною сіднейського мосту — дуже популярна розвага серед іноземців, які відвідують Австралію.

Однак тепер через карантин закордонні туристи поки не можуть сюди приїхати. Тож такі екскурсії рекламують серед місцевих жителів.

[Девід Геммон, голова компанії — організатора прогулянок мостом]:
«Ми закрилися 24 березня, а відкрилися всього кілька тижнів тому. У нас був час усе спланувати й переспрямувати наш маркетинг на внутрішній ринок».

Ця сім’я цього року хотіла поїхати у відпустку до Великої Британії і Греції. Але плани довелося скасувати. Тепер вони знаходять собі розваги в Сіднеї.

[Алекс Гіббінс, житель Сіднея]:

«Зазвичай ми витрачали гроші в тих країнах. Але тепер мені здається, що буде правильно трохи потратитись тут».

Компанія пропонує місцевим жителям знижки. Зазвичай квиток для дорослих коштує близько 300 австралійських доларів. Але тепер його ціна — 110 доларів. Проте компанія вважає, що зможе втриматися на плаву.

[Девід Геммон, голова компанії — організатора прогулянок мостом]:
«У Сіднеї живе 4,4 мільйона осіб. Це досить великий ринок. Ще є Брисбен і Мельбурн. Тобто людей доволі багато».

А в цьому сіднейському ресторані до закриття кордонів 80 % клієнтів були іноземними туристами. Відколи почалася пандемія, кількість його відвідувачів зменшилася вдвічі.

Потім додалася ще одна проблема: заклад утратив гостей зі ще одного великого міста — Мельбурна. Причина в тому, що штат Вікторія закрив кордони через локальний спалах коронавірусу.

Тепер адміністрація ресторану надіється, що місцеві жителі частіше заходитимуть сюди на обід.

Згідно з даними уряду, у туристичній галузі працює понад 5 % населення континенту. Найчастіше Австралію відвідували мандрівники з Китаю, Нової Зеландії, США, Великої Британії та Японії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Чи зможе туризм Сіднея пережити відсутність іноземних мандрівниківДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в Амстердамі2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівВ Італії вимирають газетні кіоскиСендбординг повертається до НамібіїЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: