23.10.2024
Телеканал NTD

В Індії стають модними пляшки в бамбуковому чохлі

В Індії стають модними пляшки в бамбуковому чохлі

Майстерня в індійському місті Агартала працює на повну потужність. Тут роблять бамбукові чохли для пляшок зі..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Майстерня в індійському місті Агартала працює на повну потужність. Тут роблять бамбукові чохли для пляшок зі скла чи нержавіючої сталі. Екологічна продукція стає дедалі популярнішою.

[Прасант Рао, управитель майстерні]:
«Це добре прийняли не лише індійці в усій країні, а й люди всього світу. Особливо високий попит на екологічні вироби в країнах Європи, Близького Сходу, а також у США та Австралії».

Усього лише за два дні до майстерні надійшло 4000 замовлень від покупців із різних країн.

Бамбук — швидкоросла рослина. За день він може виростати до 75 сантиметрів. Стебла бамбука згодом дерев’яніють, стінки стають товстими й міцними.

Крім чохлів для пляшок, із бамбука роблять меблі, тростини, духові музичні інструменти, фанеру й папір.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індії стають модними пляшки в бамбуковому чохлі19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераТемпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Через посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиЯпонія: як живеться людям через місяць після землетрусуООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у Судані

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: