23.03.2024
Телеканал NTD

Обід у теплиці: у Лос-Анджелесі працює незвичайне кафе

Обід у теплиці: у Лос-Анджелесі працює незвичайне кафе

Ці маленькі теплиці призначені не для рослин, а для людей. Саме так у цьому кафе в..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Ці маленькі теплиці призначені не для рослин, а для людей. Саме так у цьому кафе в Лос-Анджелесі пропонують дотримуватися соціального дистанціювання.

[Місті Мансурі, власниця кафе]:
«Я просто вжила додаткових заходів, щоб люди почувалися комфортніше. Багато наших відвідувачів уперше вийшли перекусити поза домом. І тут їм максимально безпечно».

Кабінки прибирають і дезінфікують після кожного гостя.

Власниця кафе створила мініоранжереї, використавши європейський досвід. Як от нідерландського ресторану, який пропонує пообідати у скляних кабінках.

І багатьом такий незвичайний спосіб провести час сподобався.

[відвідувачка кафе]:
«Чудово. Нам уже давно треба було вирішити проблему і безпеки, і всіх побоювань щодо соціальної взаємодії».

Утім, такі кабінки мають і недоліки. Попри те, що на даху відкривається віконце, а всередині є вентилятор, у них буває задушно.

[Місті Мансурі, власниця кафе]:
«Ми радимо нашим клієнтам не приходити вдень, коли дуже жарко, а відвідувати нас уранці чи ввечері, наприклад після 16:30».

Через епідемію в Каліфорнії тимчасова не можна обідати поза домом у закритих приміщеннях, але перебувати на відкритих терасах дозволено. Такі невеликі теплиці під заборону, схоже, не підпадають.
Коротке посилання на цю сторінку:

Обід у теплиці: у Лос-Анджелесі працює незвичайне кафеМарокко: лазні закриті, води немаєУ Франції під час протестів фермерів загинула жінкаТемпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяКонфіскованій зброї знайшли мирне застосування в ПеруУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: