Ці маленькі теплиці призначені не для рослин, а для людей. Саме так у цьому кафе в Лос-Анджелесі пропонують дотримуватися соціального дистанціювання.
[Місті Мансурі, власниця кафе]:
«Я просто вжила додаткових заходів, щоб люди почувалися комфортніше. Багато наших відвідувачів уперше вийшли перекусити поза домом. І тут їм максимально безпечно».
Кабінки прибирають і дезінфікують після кожного гостя.
Власниця кафе створила мініоранжереї, використавши європейський досвід. Як от нідерландського ресторану, який пропонує пообідати у скляних кабінках.
І багатьом такий незвичайний спосіб провести час сподобався.
[відвідувачка кафе]:
«Чудово. Нам уже давно треба було вирішити проблему і безпеки, і всіх побоювань щодо соціальної взаємодії».
Утім, такі кабінки мають і недоліки. Попри те, що на даху відкривається віконце, а всередині є вентилятор, у них буває задушно.
[Місті Мансурі, власниця кафе]:
«Ми радимо нашим клієнтам не приходити вдень, коли дуже жарко, а відвідувати нас уранці чи ввечері, наприклад після 16:30».
Через епідемію в Каліфорнії тимчасова не можна обідати поза домом у закритих приміщеннях, але перебувати на відкритих терасах дозволено. Такі невеликі теплиці під заборону, схоже, не підпадають.
Коротке посилання на цю сторінку: