27.06.2024
Телеканал NTD

Великі кола й хрест тамплієрів: на полі у Франції з’явився гігантський візерунок

Великі кола й хрест тамплієрів: на полі у Франції з'явився гігантський візерунок

До пшеничного поля, що біля французького містечка Вімі, подався допитливий люд. Нещодавно місцевий фермер виявив тут..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

До пшеничного поля, що біля французького містечка Вімі, подався допитливий люд. Нещодавно місцевий фермер виявив тут загадковий візерунок — хрест усередині гігантських кіл. Він з’явився після того, як хтось прим’яв пшеницю.

Деякі долають сотні кілометрів, щоби подивитися на загадкове явище. Колишня вчителька Женев’єва приїхала з Ам’єна.

[Женев’єва Піке, жителька Ам’єна]:
«Там, де прим’ято пшеницю, відчуваю сильну енергетику. Вона потужніша, ніж в інших місцях. Гадаю, люди не можуть пояснити деякі явища, ми не розуміємо, як вони виникли».

Учителька вважає, що хрест усередині кіл схожий на тамплієрський.

Кола ідеальної форми й далі з’являються на полях у різних частинах світу. Деякі вважають, що до цього причетні інопланетяни. А ось фермер із Вімі назвав візерунок шкідництвом. Він утратив 300 квадратних метрів пшениці.
Коротке посилання на цю сторінку:

Великі кола й хрест тамплієрів: на полі у Франції з’явився гігантський візерунокЯк кавові фермери допомагають Панамському каналуЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаПрезидент Південної Кореї закликав лікарів-страйкарів шукати компромісУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: