19.09.2024
Телеканал NTD

Паризький «Діснейленд» готується приймати відвідувачів, але за новими правилами

Паризький «Діснейленд» готується приймати відвідувачів, але за новими правилами

Обов'язкове носіння масок і попереднє бронювання. Паризький «Діснейленд» планує знову відкритися 15 липня, і нині розробляє..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Обов’язкове носіння масок і попереднє бронювання. Паризький «Діснейленд» планує знову відкритися 15 липня, і нині розробляє нові правила. Понад чотири місяці він не працював через карантин.

Як й інші великі визначні місця Франції, такі як Версальський палац і Лувр, найбільш відвідуваний тематичний парк Європи обмежить кількість відвідувачів, щоби запобігти можливому зараженню.

[Даніель Делькур, представник парку]:
«Ми не вказали кількості гостей, ми просто визначили максимальний час очікування у хвилинах, щоб забезпечити дотримання соціального дистанціювання та інших заходів».

Парк не повідомляє, наскільки скоротиться кількість гостей, але відвідувачів, безсумнівно, поменшає. На вході квитки не продаватимуть. Ті місця, де не вдасться забезпечити необхідну дистанцію, зачинять. Також поки не влаштовуватимуть і нічних шоу.

Персонал парку й відвідувачі віком від 11 років муситимуть постійно носити маски. Там, де це можливо, казкових героїв і гостей розділятиме оргскло.

А ось у чому не обмежуватимуть, так це в можливості вдосталь покричати на американських гірках.

[Марко Берніні, представник парку]:
«Єдине правило, яке в нас є, це носити маску. Якщо відвідувач хоче кричати, ми не збираємося йому казати: “Ні, вам не можна кричати”. Це ж тематичний парк — люди можуть веселитися, але, звісно, у цілковитій безпеці».

Однак із Мікі-Маусом та іншими героями просять усе ж не обійматися, а фотографуватися на певній відстані.

Паризький «Діснейленд» відкрили 1992 року. Відтоді його відвідало понад 320 мільйонів осіб. Парк забезпечує 6,2 % доходу Франції від туризму.
Коротке посилання на цю сторінку:

Паризький «Діснейленд» готується приймати відвідувачів, але за новими правиламиДвоє мігрантів померло, намагаючись дістатися з Африки до Канарських островівЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітниківВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленимиКаталонія почне жорстко економити воду через велику посухуВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшені

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: