28.06.2024
Телеканал NTD

В Індії традиційні коржі печуть у формі маски для обличчя

В Індії традиційні коржі печуть у формі маски для обличчя

Пандемія коронавірусу завдала людству багато клопоту, але вона має й позитивний бік. Декого вона підштовхнула до..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Пандемія коронавірусу завдала людству багато клопоту, але вона має й позитивний бік. Декого вона підштовхнула до творчості. Особливо підприємців.

Так сталося й у цьому ресторані, що в місті Мударай індійського штату Тамілнад. Тут традиційні коржі парота тепер печуть у формі захисної маски.

[Пувалінгам, управитель ресторану]:
«Це хіт серед дітей, і ми також дістаємо замовлення на маску-пароту онлайн. Мета цієї ідеї — дати людям зрозуміти, що треба носити маски. Багато хто досі ігнорує це правило».

Парота — один із головних складників раціону жителів південних штатів Індії. Зазвичай вона доповнює страви з овочів чи м’яса.

До речі, індійський штат Тамілнад, де печуть ці коржі незвичайної форми, постраждав від коронавірусу найбільше в країні.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індії традиційні коржі печуть у формі маски для обличчяLucasfilm подає до суду на чилійську автомийку за плагіат «Зоряних воєн»Найбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїЧерез посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиБізнесмен у Беніні отримує з відходів біогаз, який забезпечує сотні будинківФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиТисячі індійців прагнуть поїхати працювати до ІзраїлюСрібло в Єгипті — нове золотоУ Франції під час протестів фермерів загинула жінкаНовий олімпійський водний центр у Парижі гріє воду енергією сонця

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: