29.02.2024
Телеканал NTD

У Єгипті поновилося міжнародне авіасполучення й відкрилися музеї

У Єгипті поновилося міжнародне авіасполучення й відкрилися музеї

У Єгипті відновилося міжнародне авіасполучення. Карантинні заходи діяли тут понад три місяці. Тепер іноземні туристи можуть..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

У Єгипті відновилося міжнародне авіасполучення. Карантинні заходи діяли тут понад три місяці. Тепер іноземні туристи можуть відпочивати в курортних містах країни.

[Халед аль-Анані, міністр у справах старожитностей Єгипту]:
«У нас відновився туризм у трьох провінціях — Південний Синай, Червоне море й Матрух. І я радо повідомляю, що два літаки прибули в Південний Синай і на Червоне море, прилетіли дві туристичні групи українців».

Одночасно в Єгипті відкрилися музеї та історичні пам’ятки.

[Халед аль-Анані, міністр у справах старожитностей Єгипту]:
«Ми відкрили доступ до історичних місць у великих містах. Найбільше відкрилося пам’яток в Александрії, бо багато хто захоче поїхати туди у відпустку. Також відкрилися історичні місця в Каїрі. Це Єгипетський музей на площі Тахрір, Піраміди Гізи, Каїрська цитадель і Замок барона».

Також відкрилися музеї в Хургаді, Матруху, Луксорі та Асуані.

[турист]:
«Я приїхав сюди подивитися на піраміди. Тут красиво, а піраміди для нас — символ Єгипту, тому ми приїжджаємо сюди».

Поки пам’ятки країни зможуть відвідувати лише єгиптяни й іноземці, які живуть у Єгипті. Закордонних туристів почнуть пускати в музеї, коли епідеміологічна ситуація поліпшиться в усьому світі. Поки вони можуть відпочивати лише в курортних зонах.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Єгипті поновилося міжнародне авіасполучення й відкрилися музеїДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівУ вірменському місті Гюмрі ще не перевелися коваліДва індійські ресторани судяться через куряче каріШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіДесятки повітряних зміїв злетіли в небо над індійським АхмадабадомПівнічна Ірландія відкриває нову віртуальну продюсерську студіюЗ вікон знаменитого паризького ресторану буде видно церемонію відкриття Олімпіади-2024

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: