16.05.2024
Телеканал NTD

Дім моди Dior показав нову колекцію в мініатюрному вигляді

Дім моди Dior показав нову колекцію в мініатюрному вигляді

Дім моди Christian Dior провів незвичайний показ нової колекції, як захід Тижня моди в Парижі. Цього..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Дім моди Christian Dior провів незвичайний показ нової колекції, як захід Тижня моди в Парижі. Цього року через пандемію він проходить онлайн.

Швачки створили по дві копії кожного наряду — натуральної величини й у зменшеному вигляді. За часів Другої світової війни французькі модельєри також шили мініатюрні сукні та костюми. Тоді вони влаштовували пересувні модні покази, щоб хоч якось утримати бізнес на плаву.

Цього разу Дім Dior зняв рекламний фільм, який показали онлайн.

[Марія Грація К’юрі, модельєр]:

«Мені здається, що мода й мрія дуже близькі. Можна подарувати людям мрію, якщо захопиш їх своєю ідеєю. Я вирішила створити фільм, бо гадаю, що лише він зможе подарувати вам такі емоції».

Кутюр’є створили 37 розкішних нарядів зі складною вишивкою і прикрасами з турмаліну.

[Марія Грація К’юрі, модельєр]:
«Цей проект став для нас особливим. І я відчувала необхідність сказати, що в Парижі ця важлива традиція, висока мода й модні ательє, як і раніше, живі».

Коротке посилання на цю сторінку:

Дім моди Dior показав нову колекцію в мініатюрному виглядіМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКО200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціон

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: