25.10.2024
Телеканал NTD

Перший у світі позолочений готель відкрився у В’єтнамі

Перший у світі позолочений готель відкрився у В'єтнамі

У в'єтнамській столиці відкрили перший у світі позолочений готель. Фасад й інтер'єр 25-поверхової будівлі вкрито 24-каратним..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

У в’єтнамській столиці відкрили перший у світі позолочений готель. Фасад й інтер’єр 25-поверхової будівлі вкрито 24-каратним золотом.

342 номери цього готелю теж позолочені. Золотавим блиском сяє і сантехніка, і меблі, і навіть посуд. Загалом пішло приблизно тонни дорогоцінного металу.

[Нгуєн Хуу Дуонг, власник готелю]:
«Сьогодні у світі немає іншого такого готелю, у якому стіни покриті позолоченою цеглою. Усередині будівлі ванні кімнати — з позолоченими раковинами й туалетами. Тож це найрозкішніший готель у світі».

А на даху розташований басейн із золоченою плиткою.

Водночас вартість номера в цьому готелі відповідає середньоринковій — 250 доларів за добу.

Перших гостей готель прийняв у червні.

[відвідувач готелю]:
«Коли я вперше увійшов у готельний номер, покритий золотом, коли побачив ванну кімнату, у мене виникли якісь нові відчуття. В інших розкішних готелях використовують мармурову плитку, а тут усе позолочене, аж до умивальника. Відчуваю, що це зроблено абсолютно на іншому рівні».

Власник незвичайного готелю каже, що створив його не просто, щоб потішити відвідувачів.

[Нгуєн Хуу Дуонг, власник готелю]:
«Я хотів зробити щось, щоб ушанувати моїх колишніх товаришів по службі, які загинули на війні, коли їм було всього 18 чи 20 років. Стільки людей було вбито, і за все своє життя вони не куштували хорошої їжі».

На створення готелю пішло 11 років. Власник уже планує побудувати в країні ще два таких готелі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Перший у світі позолочений готель відкрився у В’єтнаміЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуЧим пригощатимуть гостей «Оскара»Шезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Рік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппЯк в Іспанії вирішують конфлікт між рідкісними ведмедями та людьмиАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: