23.09.2024
Телеканал NTD

Виробник велосипедів в Індії розірвав контракт із Китаєм на $ 121 млн

Виробник велосипедів в Індії розірвав контракт із Китаєм на $ 121 млн

Індійська компанія Hero Cycles, яка виробляє велосипеди, розірвала з Китаєм контракт на постачання запчастин на суму..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Індійська компанія Hero Cycles, яка виробляє велосипеди, розірвала з Китаєм контракт на постачання запчастин на суму 121 млн доларів.

Раніше вона купувала всі деталі за кордоном, зокрема в Китаї. Тепер оголосила, що розроблятиме дизайн у німецькому дослідному інституті, а всі запчастини виготовлятиме в себе в країні.

Промисловці Лудхіяни дуже цьому зраділи. Це місто вважають центром виробництва велосипедів Індії.

[Автар Сінгх Бхогал, виробник запчастин для велосипедів]:

«Ми попросимо виробників велосипедів розробити для нас дизайн згідно з рекомендаціями від наших партнерів, з таких країн як Іран, Німеччина та Італія. І, співпрацюючи з колегами з Європи, а також із Японії, Тайваню, Кореї та інших країн, виготовлятимемо деталі тут. Буде дуже погано, якщо ми залежатимемо від Китаю».

[Анкіт Чхабра, власник магазину велосипедів]:
«Якщо запчастини виготовлятимуть в Лудхіяні, то це буде місцеве виробництво, клієнтам буде все доступно. Дуже часто покупці змушені викидати велосипеди, бо не можуть купити запчастини».

В Індії зараз усюди звучать заклики бойкотувати китайські товари. Причиною стала недавня сутичка на індійсько-китайському кордоні, під час якої загинуло 20 індійських військовиків. Про жертви з китайської сторони офіційно не заявляли.

Деякі місцеві уряди в Індії також скасували участь Китаю у всіляких проектах і закликали приватних виробників і продавців зробити те ж саме.
Коротке посилання на цю сторінку:

Виробник велосипедів в Індії розірвав контракт із Китаєм на $ 121 млн137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїТисячі ізраїльтян вимагають звільнити заручників із полону ХАМАСуБолгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компонентиУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроДострокові вибори в Португалії: соціалісти вперше з 2015 року втратили більшістьСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країниМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансування

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: