24.08.2024
Телеканал NTD

У Новому Південному Уельсі через 30 років можуть зникнути коали

У Новому Південному Уельсі через 30 років можуть зникнути коали

Парламент Австралії провів річне дослідження й дійшов висновку, що за 30 років у штаті Новий Південний..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Парламент Австралії провів річне дослідження й дійшов висновку, що за 30 років у штаті Новий Південний Уельс можуть зникнути всі коали. Ситуацію погіршили недавні масштабні пожежі. У них загинуло щонайменше 4000 цих сумчастих тварин.

[Кейт Ферманн, учасниця дослідження від Нового Південного Уельсу]:
«Якщо влада штату терміново не втрутиться, коали в Новому Південному Уельсі зникнуть до 2050 року. Це дуже важлива інформація для всіх, хто про них піклується».

Згідно з доповіддю, у деяких районах штату коали втратили 80% місць проживання.

[Пенні Шарп, міністр довкілля Нового Південного Уельсу]:
«Реальність така, що цим тваринам просто не вижити. І якщо пожеж буде більше, то ситуація погіршиться».

У парламентській доповіді викладено 42 рекомендації уряду штату, які мають допомогти відновити популяцію коал. Серед запропонованих заходів — створення нових заповідників.

Коали живуть лише в Австралії, і в усій країні їх дедалі менше. Торік Австралійський фонд захисту коал підрахував, що цих тварин залишилося не більш як 80 тисяч.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Новому Південному Уельсі через 30 років можуть зникнути коалиГаїті закликає міжнародну спільноту запобігти геноциду в острівній державіООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у СуданіПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООННа Канарських островах протестують проти масового туризмуЯку країну визнали найщасливішою19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуУ Гонконгу запроваджують заборону на одноразовий пластиковий посуд

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: