25.11.2024
Телеканал NTD

Акробати виконали трюки серед Альп, щоби підтримати всіх артистів

Акробати виконали трюки серед Альп, щоби підтримати всіх артистів

Над мальовничими швейцарськими Альпами в Ле-Д'яблеретс розгорнулося справжнє циркове шоу. Знаменитий канатоходець Фредді Нок виконує трюки..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Над мальовничими швейцарськими Альпами в Ле-Д’яблеретс розгорнулося справжнє циркове шоу. Знаменитий канатоходець Фредді Нок виконує трюки на висоті 3000 метрів. Він разом із кількома іншими акробатами виступає серед гір, щоби підтримати діячів розважальної індустрії, які постраждали через пандемію.

Під час шоу Нок встановив три рекорди. Він пройшов 40 метрів по канату, натягнутому під кутом понад 39 градусів. Також швейцарський акробат проїхав на велосипеді 367 метрів. По цьому ж канату він пройшов із заплющеними очима понад 150 метрів.

[Фредді Нок, канатоходець]:
«Мій наступний проект — виступ на повітряній кулі. Я хочу піднятися на висоту 5000 метрів».

Ще один сміливець — акробат Рамон Катріне зі швейцарсько-австралійської циркової родини. Він виступає на дев’ятиметровому «Колесі смерті», встановленому на краю гори.

Свою майстерність також продемонстрували швейцарський акробат Давид Майяр та італійська акробатка Шейла Ніколоді.
Коротке посилання на цю сторінку:

Акробати виконали трюки серед Альп, щоби підтримати всіх артистівЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиСендбординг повертається до НамібіїВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: