18.08.2024
Телеканал NTD

Мексиканським маріачі, які залишилися без роботи, роздали продукти

Мексиканським маріачі, які залишилися без роботи, роздали продукти

У Мехіко музикантам маріачі роздали продукти. Через карантин вони не виступають на вулицях. Їх також перестали..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

У Мехіко музикантам маріачі роздали продукти. Через карантин вони не виступають на вулицях. Їх також перестали запрошувати на свята. Без заробітку залишилися десятки маріачі.

[Лорена Монтоя, маріачі]:
«Усе це дуже вплинуло на життя, бо ми залежимо від свят, вечірок і радісних подій».

Під час епідемії доходи музикантів упали вдесятеро.

[Саскія Ніно де Рівера, засновниця фонду Colectivo Agrega]:
«Маріачі зазвичай виходять на роботу щодня й заробляють на хліб. Тепер, сидячи вдома, вони страждають через цю ізоляцію. Важливо привернути увагу людей до цієї проблеми й дати їм зрозуміти, як важливо підтримувати тих, хто цього потребує».

Для музикантів у Мехіко доставили 200 коробок із продуктами.

Ансамблі маріачі виконують традиційну музику й пісні в стилі маріачі. Він являє собою суміш народної музики Андалусії й музики інших народів, що живуть біля Середземного моря. На стиль також вплинули музичні традиції місцевих індіанців.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мексиканським маріачі, які залишилися без роботи, роздали продуктиІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністю

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: