19.06.2024
Телеканал NTD

Манекени в одязі вікторіанської епохи допоможуть забезпечувати дистанцію в лондонському барі

Манекени в одязі вікторіанської епохи допоможуть забезпечувати дистанцію в лондонському барі

Ці манекени вже готуються зайняти місця в одному з лондонських кафе. Вони допоможуть закладу виконувати правила..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Ці манекени вже готуються зайняти місця в одному з лондонських кафе. Вони допоможуть закладу виконувати правила соціального дистанціювання.

І хоча паби, ресторани й бари в Англії, найімовірніше, зможуть відкритися не раніше 4 липня, цих безмовних відвідувачів уже повністю причепурили.

Їхнє вбрання виконане в стилі вікторіанської епохи, щоб відповідати стилю оформлення бару. А сидітимуть манекени на тих місцях, які займати не можна, бо можна опинитися занадто близько до інших відвідувачів.

Бар доклав зусиль, щоб зберегти свою атмосферу й не прибирати меблі чи столики.

[Чарлі Джилкс, співзасновник бару]:
«Якби на початку року ви мені сказали, що я одягатиму манекени, я б вам не повірив. Та люди реагують на цю ідею вельми добре. Мені вже пишуть, що хочуть прийти і сфотографуватися із цими манекенами».

Деякі магазини, які продають товари не першої потреби, уже відкриті з 15 червня. Однак британська індустрія ресторанно-готельного господарства зможе запрацювати трохи пізніше.

Компаніям непросто виконувати встановлені норми соціального дистанціювання — два метри між людьми. Це дуже багато, і через це підприємства втрачають прибуток. Так, у цьому кафе, згідно з нормами, тепер зможе перебувати 30 відвідувачів замість 120.

Прем’єр-міністр Борис Джонсон уже розпорядився переглянути це правило.
Коротке посилання на цю сторінку:

Манекени в одязі вікторіанської епохи допоможуть забезпечувати дистанцію в лондонському баріФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: