26.02.2024
Телеканал NTD

Карантинне натхнення: індійські брат і сестра розмалювали свій дім

Карантинне натхнення: індійські брат і сестра розмалювали свій дім

Карантин змінив життя однієї індійської сім'ї із Ченная, водночас змінився і її дім. Брат і сестра..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Карантин змінив життя однієї індійської сім’ї із Ченная, водночас змінився і її дім. Брат і сестра Табреш і Ведіша спочатку потерпали від нудьги, та саме вона змусила їх спробувати щось нове.

[Табреш, житель Ченная]:
«Коли почався перший етап карантину, я засмутився. Сидів удома й просто дивився телевізор, бо батьки замкнули мене й не випускали. Бродив із кімнати до кімнати й спілкувався з друзями».

Потім Табреш вирішив розписати кімнатні стіни картинами. Ведіша захотіла приєднатися.

[Ведіша Ієр, жителька Ченная]:
«Я запитала брата, чи можна розмалювати стіну. А він запропонував розписувати пляшки, і я попросила його їх принести. Я спробувала малювати, і вийшло дуже добре. Поки був карантин, я прикрасила чимало пляшок».

Табреш вчиться на третьому курсі інженерного факультету. Каже, що карантин зробив із нього художника.
Коротке посилання на цю сторінку:

Карантинне натхнення: індійські брат і сестра розмалювали свій дімСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: