26.08.2024
Телеканал NTD

Мер Сеула побоюється повернення масштабної епідемії COVID-19

Мер Сеула побоюється повернення масштабної епідемії COVID-19

У Південній Кореї 22 червня зареєстрували 46 нових випадків COVID-19, шість із них виявили в Сеулі...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У Південній Кореї 22 червня зареєстрували 46 нових випадків COVID-19, шість із них виявили в Сеулі. Мер столиці попередив, що за такої динаміки в місті незабаром можуть почати фіксувати сотні випадків зараження за добу.

[Пак Вонсун, мер Сеула]:
«Якщо вірус проникне до Сеула, то проникне й у всі куточки Республіки Корея. Якщо епідемія охопить столичні райони, усі докладені зусилля виявляться марними».

На думку мера, в разі погіршення ситуації вже через місяць країну знову охопить масштабна епідемія. Тоді доведеться повернутися до суворого соціального дистанціювання.

Раніше голова організації «Центр з контролю і профілактики захворювань Південної Кореї» заявила про другу хвилю заражень коронавірусом у країні. До цього фахівці прогнозували, що новий спалах почнеться восени або взимку.

[Чон Ин Гьон, голова Центру з контролю захворювань]:

«Наш прогноз щодо того, що влітку заражень коронавірусом стане менше, виявився невірним. Поки люди тісно спілкуються одне з одним, зараження будуть».

Минулої суботи в Південній Кореї за добу виявили менш ніж 20 випадків COVID-19. Це сталося вперше за весь червень. Однак з понеділка ситуація знову погіршилася.

У країні загалом підтверджено понад 12 тисяч випадків зараження, померло 280 осіб, видужало майже одинадцять тисяч.

Всесвітня організація охорони здоров’я нещодавно повідомила про рекордний стрибок захворюваності на коронавірус. Він припав на 19 червня. Тоді за добу в усьому світі виявили близько 183 тисяч нових випадків зараження.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мер Сеула побоюється повернення масштабної епідемії COVID-19Ізраїль звинуватив Туреччину в тому, що вона стала на бік ХАМАСуФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиБандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці ГаїтіКанада обмежить час роботи для іноземних студентівУ Пуерто-Рико оголосили надзвичайну ситуацію через лихоманку денгеВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіЄС посилює санкції щодо Ірану після атаки на ІзраїльАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в Китаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: