24.02.2024
Телеканал NTD

Єгипетські аеропорти й курорти 1 липня почнуть приймати іноземців

Єгипетські аеропорти й курорти 1 липня почнуть приймати іноземців

У Єгипті 1 липня відновиться міжнародне авіасполучення. Щоправда, іноземних туристів пускатимуть лише до трьох провінцій —..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

У Єгипті 1 липня відновиться міжнародне авіасполучення. Щоправда, іноземних туристів пускатимуть лише до трьох провінцій — Південного Синаю, Червоного моря й Матруху.

[Халед аль-Анані, міністр у справах старожитностей Єгипту]:
«Ці три провінції обрано тому, що там розташовані курорти, і вони далеко від густонаселених місць. Також там випадків зараження коронавірусом менше, ніж в інших регіонах країни».

Влада розробила нові правила безпеки в умовах епідемії. Вони діятимуть у літаках, аеропортах та готелях.

[Мохамед Манар Анбал, міністр цивільної авіації Єгипту]:
«У всіх інших аеропортах міжнародне сполучення відновлюватиметься поступово».

Туристи з країн, де багато заражених, муситимуть проходити тестування на коронавірус до приїзду до Єгипту.

За даними влади, на туристичну індустрію Єгипту припадає 5% економіки країни. Але на думку аналітиків, цей показник сягає 15%.
Коротке посилання на цю сторінку:

Єгипетські аеропорти й курорти 1 липня почнуть приймати іноземцівСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваністьПрезидент Південної Кореї закликав лікарів-страйкарів шукати компромісЕпідемія лихоманки денге може початися в АргентиніМер Венеції пояснив, чому відвідування історичної частини міста стане платнимЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшеніМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: