29.10.2024
Телеканал NTD

Німеччина відкриє кордони із сусідами з 15 червня

Німеччина відкриє кордони із сусідами з 15 червня

Німеччина з 15 червня знімає введений через пандемію коронавірусу контроль на кордоні із сусідніми країнами. [Горст..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Німеччина з 15 червня знімає введений через пандемію коронавірусу контроль на кордоні із сусідніми країнами.

[Горст Зеєгофер, міністр внутрішніх справ Німеччини]:
«На підставі моєї пропозиції кабінет схвалив скасування прикордонного контролю з 15 червня 2020 року. Мова йде про кордони з Австрією, Швейцарією, Францією, Італією й Данією».

Нагадаємо, кордон Німеччини з Нідерландами, Бельгією та Люксембургом уже відкрито. З Польщі й Чехії до країни теж в’їжджають вільно.

Але для громадян Іспанії, які прибувають до Німеччини літаком, контроль поки буде. Його обіцяють скасувати 21 червня.

Водночас майже у всіх областях Німеччини діє вимога поміщати на карантин громадян країн ЄС, де за останній тиждень кількість нових випадків зараження перевищує 50 на 100 тисяч жителів.

Німецький міністр внутрішніх справ сказав, що Німеччина не планує відновлювати контроль на кордонах, якщо ситуація з коронавірусом у ЄС і далі стабілізуватиметься.

[Горст Зеєгофер, міністр внутрішніх справ Німеччини]:
«Ми в кабінеті також домовилися, що, якщо ситуація всупереч очікуванням погіршиться, то ми переглянемо наші дії».

Для громадян країн поза блоком поїздки до ЄС поки обмежені. Як очікується, Єврокомісія рекомендуватиме почати відкривати зовнішні кордони з 1 липня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німеччина відкриє кордони із сусідами з 15 червняБізнесмен у Беніні отримує з відходів біогаз, який забезпечує сотні будинківЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромВ Австралії людей з інвалідністю навчають працювати так, щоб вони не втратили роботуЗ контейнерів для лінз в Австралії роблять будматеріалТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 рокуВлада Мексики вирішила видати візи мігрантам, які прямують до СШАТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинНовий олімпійський водний центр у Парижі гріє воду енергією сонця

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: