25.05.2024
Телеканал NTD

У Великій Британії почали виготовляти картонні офісні перегородки

У Великій Британії почали виготовляти картонні офісні перегородки

Хочете, щоб ваша компанія відновила роботу? Просто помістіть своїх співробітників у картонні коробки. Саме так роблять..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Хочете, щоб ваша компанія відновила роботу? Просто помістіть своїх співробітників у картонні коробки. Саме так роблять британські фірми, щоб забезпечити працівникам соціальне дистанціювання.

Ця фабрика стоїть за 112 кілометрів од Лондона. Раніше вона спеціалізувалася на картонних піддонах і коробках для промислових підприємств. Тепер довелося перейти на виробництво іншої продукції. І вона має чималий попит.

[Ієн Гулмс, директор фабрики]:
«Минулого тижня ми почали виробляти товари для соціального дистанціювання. Вони допоможуть працівникам і компаніям повернутися до роботи, відновити торгівлю, відкрити приміщення для роздрібної торгівлі й виробничі цехи, а також школи та офіси».

Підприємство постачає станції для дезінфекції, перегородки, роздільники для офісних столів і столиків у закладах харчування, а також роздільники для потоків пішоходів і навіть меблі.

Директор фабрики зазначає, що вплив епідемії буде не лише негативним.

[Ієн Гулмс, директор фабрики]:
«Звісно, тепер усе буде інакше. Ми вважаємо, що люди менше працюватимуть в офісах. Поменшає офісного персоналу на нашій фабриці, тому в нас з’явиться більше місця для виробництва, бо відділи обслуговування клієнтів і менеджери з продажу працюватимуть із дому».

Продукція цього підприємства дешевша за аналоги з інших матеріалів. Приміром, картонний стіл коштує трохи більше ніж 33 долари.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Великій Британії почали виготовляти картонні офісні перегородкиУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаЧим пригощатимуть гостей «Оскара»На грецькому острові Лесбос створили кладовище для емігрантівСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуГаїті закликає міжнародну спільноту запобігти геноциду в острівній державіЯк Австралія перетворила морських шкідників на джерело цінної ікриУ Пуерто-Рико оголосили надзвичайну ситуацію через лихоманку денге

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: