19.09.2024
Телеканал NTD

У Пекіні новий спалах COVID-19

У Пекіні новий спалах COVID-19

Пекінський район Фентай перейшов у режим воєнного часу, а влада столиці, коли виявили новий спалах коронавірусу,..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Пекінський район Фентай перейшов у режим воєнного часу, а влада столиці, коли виявили новий спалах коронавірусу, заборонила спортивні заходи й туристичні поїздки до міста. Осередком зараження став гуртовий ринок «Сіньфаді». Його вважають одним із найбільших сільгоспринків Азії.

Загалом за останні кілька днів оголосили про 50 нових випадків. І це тоді, як влада КНР, як припускають, значно занижувала кількість хворих і померлих упродовж усієї епідемії. Є ймовірність, що наразі в столиці заражених теж набагато більше, ніж повідомляють офіційно.

У Пекіні планують протестувати десятки тисяч людей, щоб перевірити всіх, хто міг контактувати з інфікованими.

Одинадцять житлових кварталів, які розташовані коло ринку, закрили на вхід і вихід. Тепер вони перебувають під цілодобовим наглядом.

Сам ринок теж закрили. Біля його входів чергує поліція.

[жителька Пекіна]:
«Я чула про це. Зараз новини на цю тему спливають всюди. Відчуваю, що наші плани знову зненацька порушили. Почуваюся безпорадною. Ми нічого не можемо вдіяти».

[житель Пекіна]:
«Звісно, я хвилююся. Та якщо себе захищаєш, то все має бути добре».

Влада району Фентай уже оголосила, що запускає механізми, які зазвичай запроваджують у воєнний час, й організовує командний штаб.

Вірус виявили й в іншому регіоні Китаю. Провінція Ляонін повідомила про двох нових пацієнтів 13 червня. Обидва приїхали до столиці провінції у справах бізнесу з Пекіна.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Пекіні новий спалах COVID-19В Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівкаПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країніПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиЦАГАЛ: у Секторі Гази загинув 31 ізраїльський заручникГодинник Rolex, золото та діаманти: президента Перу звинувачують у розкраданніООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняДональд Трамп здобув перемогу на перших президентських праймерізПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: