23.07.2024
Телеканал NTD

Традиційні човни із жердинами повертаються на канали Кембриджа

Традиційні човни із жердинами повертаються на канали Кембриджа

Човняр із жердиною й мальовничі міські канали. Ці човни тихо ходили річкою Кам у Кембриджі понад..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Човняр із жердиною й мальовничі міські канали. Ці човни тихо ходили річкою Кам у Кембриджі понад століття. Але через пандемію в середині березня вони вперше за 110 років залишилися на причалі.

І лише тепер, через три місяці, вони відновлюють роботу. Щоправда, повернутися до звичайного ритму роботи поки неможливо. У країні діють правила соціального дистанціювання, а це означає, що покатати групи туристів на човнах не вийде.

[Джеймс Бартон-Вільямс, співробітник човнової компанії]:
«Основа нашого бізнесу — це групові екскурсії. Різні групи людей разом сідають у човен, і їх катають із жердиною, розповідають про історію університету й коледжів. Але через соціальне дистанціювання ми не зможемо возити кілька груп одночасно».

Працівники човнових компаній кажуть, що через карантин їхні доходи в цьому сезоні зменшаться на 50‒80%.

[Джеймс Бартон-Вільямс, співробітник човнової компанії]:
«Пандемія поширилася на Велику Британію в березні. І саме тоді ми починаємо наш літній сезон, який приносить нам основний річний дохід. Якщо порівняти з іншими компаніями, ми опинилися, можливо, у ліпшій ситуації. Літо починається без боргів. Але впродовж останніх кількох місяців нас найбільше хвилювало те, як зберегти працівників».

З 12 червня човни можна наймати індивідуально. Також катання потрібно бронювати заздалегідь.
Коротке посилання на цю сторінку:

Традиційні човни із жердинами повертаються на канали КембриджаУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшеніТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарство19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинКовбаса з єнотів — новий делікатес у НімеччиніПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немаєГаїті закликає міжнародну спільноту запобігти геноциду в острівній державіДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинки

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: