27.07.2024
Телеканал NTD

Кенійським лікарям «прописали» зумбу

Кенійським лікарям «прописали» зумбу

Так медичний персонал у Кенії струшує із себе напругу від важкої роботи в умовах пандемії коронавірусу...

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Так медичний персонал у Кенії струшує із себе напругу від важкої роботи в умовах пандемії коронавірусу.

Для медсестер і лікарів медзакладу в Мбагаті організували заняття із зумби. Зробила це Рада медсестер Кенії.

[Зедді Комен, лідерка спільноти медсестер]:
«Почуваюся розслаблено. Це саме те, що нам потрібно раз чи два на тиждень. Просто щоб зняти напругу. Коли працюєш із коронавірусними пацієнтами, це ковток свіжого повітря».

Приблизно п’ять тисяч співробітників працюють тут не покладаючи рук. В умовах понаднормової роботи й нестачі захисного спорядження в багатьох починається депресія. Також трапляються випадки, коли лікарів уникають їхні сусіди й родичі, оскільки бояться заразитися коронавірусом.

Тренування в латиноамериканському ритмі допомагають відволіктися.

[Ліліан Мбоур, медсестра]:
«Часом губишся в роботі, але такі заняття, як зумба, допомагають розвантажити мозок, допомагають знову жити й відчувати. Тому рекомендую зумбу всім, у кого стрес, особливо людям на передовій».

Коротке посилання на цю сторінку:

Кенійським лікарям «прописали» зумбуНемає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуМарокко: лазні закриті, води немаєВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: