08.03.2024
Телеканал NTD

Молода жінка рятує кішок і собак в Ємені, попри війну

Молода жінка рятує кішок і собак в Ємені, попри війну

У цьому приватному притулку в столиці Ємену дістають прихисток десятки бездомних кішок та собак. Його два..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

У цьому приватному притулку в столиці Ємену дістають прихисток десятки бездомних кішок та собак. Його два роки тому, попри війну, відкрила Маха аль-Дабані. Вона має вищу освіту, але життя присвятила порятунку тварин.

[Маха аль-Дабані, засновниця притулку]:

«Я змалку люблю тварин. І мені не подобається, коли їм шкодять. Не можу бачити, як тварина страждає на вулиці, і пройти повз, не допомігши».

Знайдених тварин Маха спочатку відвозить до ветеринара на обстеження. Багатьом потрібне лікування. Жінка каже, що утримувати притулок дуже дорого, але вона ніколи не опускає рук.

[Маха аль-Дабані, засновниця притулку]:

«Звичайно, дуже важко забезпечувати тварин їжею. По-перше, це дорого. <…> Уявіть собі, скільки їх у мене. Нам потрібно багато їжі й постійно потрібні ліки».

Власниця притулку просить допомоги в таких самих простих єменців, як сама.

[Маха аль-Дабані, засновниця притулку]:

«Іноді бувають складні випадки, тому я публікую дописи (в соцмережах), і молоді чоловіки та жінки допомагають покрити витрати на лікування».

Маха каже, що дуже часто бачила на вулицях покинутих тварин, що страждали. Це спонукало її відкрити притулок. Вона вважає, що до тварин треба ставитися по-доброму, і хоче своїм прикладом надихнути на це інших.
Коротке посилання на цю сторінку:

Молода жінка рятує кішок і собак в Ємені, попри війнуУ паризькій пекарні з’явився хліб з олімпійською символікоюВетеринар із Нідерландів лікує коней та ослів у ЄгиптіАвстралійські діти діляться досвідом, як відкрити свій бізнесПустеля Атакама в Чилі дивує рідкісним зимовим цвітіннямВертикальні луки допоможуть зберегти біорізноманіття у Великій БританіїТроє рідкісних андських ведмежат дебютують у зоопарку в Нью-ЙоркуВеселі цуценята дарують душевний спокій на заняттях з йогиСотні морських левів на якийсь час витіснили людей із пляжу в СШАПоклонница Олимпиады работала на двух работах, чтобы приехать в Париж

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: