26.06.2024
Телеканал NTD

Мексиканці кидають із балконів продукти для нужденних

Мексиканці кидають із балконів продукти для нужденних

«Кинь продукти з вікна» — так називається благодійна кампанія в Мехіко. Волонтери закликають мексиканців поділитися їжею..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

«Кинь продукти з вікна» — так називається благодійна кампанія в Мехіко. Волонтери закликають мексиканців поділитися їжею та предметами гігієни з нужденними.

Під час епідемії та карантину багато хто втратив роботу. Проте ця кампанія не передбачає збору коштів.

[Рауль Герра, волонтер]:
«Ми розпочали кампанію “Кинь продукти з вікна”, дотримуючись дистанціювання, і дали людям зрозуміти, що вони мусять залишатися вдома. Люди можуть кинути з балконів чи з вікон усе, що хочуть: рис, товари першої потреби, засоби особистої гігієни».

Жителі Мехіко охоче відгукуються, і волонтери набирають досить багато продуктів.

[жителька Мехіко]:
«Маємо підтримувати тих, хто цього найбільше потребує. Саме це надихнуло мене вийти й зробити пожертвування».

Волонтери відвозять зібрані продукти та предмети гігієни до пункту роздачі. Туди здебільшого приходять жінки, які не можуть прогодувати сім’ї. Також волонтери допомагають дитячому притулку при місцевому монастирі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мексиканці кидають із балконів продукти для нужденних19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуМарокко: лазні закриті, води немаєВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуЯпонія: як живеться людям через місяць після землетрусуПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівТроє жителів Японії виступили проти «расової упередженості»Рік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в Гаїті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: