08.04.2024
Телеканал NTD

У Великій Британії затримали підозрюваного в убивстві дружини та дочок коментатора BBC

У Великій Британії затримали підозрюваного в убивстві дружини та дочок коментатора BBC

Британська поліція під час масштабної операції затримала підозрюваного в убивстві трьох жінок. Це колишній військовик Кайл..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Британська поліція під час масштабної операції затримала підозрюваного в убивстві трьох жінок. Це колишній військовик Кайл Кліффорд.

Припускають, що він розстріляв з арбалета дружину та двох дочок коментатора BBC Джона Ганта. Той знайшов їх пораненими, прийшовши додому. Інцидент стався в місті Буші, що в графстві Гартфордшир.

[Джон Сімпсон, представник поліції]:

«Поліція прибула на місце події разом з лікарями швидкої допомоги Східної Англії. Вона виявила трьох жінок, тяжко поранених. На жаль, попри всі зусилля лікарів, жінки невдовзі померли на місці події».

Загиблі — дружина коментатора Керол Гант і дві дочки віком 25 і 28 років. Третя дочка залишилася живою, бо її не було вдома. Одна з убитих дочок раніше була дівчиною Кліффорда. Підозрюваний зв’язав жінок, перш ніж їх розстріляти.

[Лоуренс Брасс, член ради міста Буші]:

«Ми дуже приголомшені. Ми висловлюємо співчуття родичам цих трьох жінок. Наші молитви та думки разом з ними. Те, що сталося, жахливо. Таке може трапитися з ким завгодно».

Поліція знайшла Кліффорда на півночі Лондона на кладовищі. Його арештували без застосування зброї, але підозрюваний уже мав травми. Йому надали медичну допомогу. Правоохоронці припускають, що дії підозрюваного були цілеспрямованими.

У Великій Британії не потрібна ліцензія на арбалет, але носити його в громадських місцях без дозволу не можна. У міністерстві внутрішніх справ розглянуть питання, чи потрібно запроваджувати додатковий контроль над арбалетами.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Великій Британії затримали підозрюваного в убивстві дружини та дочок коментатора BBCЯпонський прем’єр Кісіда каже, що не переобиратиметьсяКривава атака РФ на «Охматдит»: 2 загиблих, понад 50 постраждалихМакрон тимчасово зупинив виборчу реформу в Новій КаледоніїРіші Сунак обіцяє подвоїти депортацію нелегалів до РуандиПрем’єр-міністр Бангладеш утекла з країни на тлі загибелі сотень протестувальниківСпецпосланець ООН у Ємені: загроза судноплавству в Червоному морі зростаєПакистан готується до пацієнтів з віспою мавп, а ДР Конго чекає на вакцинуНімеччина через напади з ножем посилить закони про зброю та імміграціюНетаньягу: «Інтенсивні бої проти ХАМАСу добігають кінця»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: