26.08.2024
Телеканал NTD

Колумбійська дівчинка продає малюнки, щоб заробити на комп’ютер

Колумбійська дівчинка продає малюнки, щоб заробити на комп'ютер

За цим стареньким столом восьмирічна колумбійка Елісон старанно малює квіти, пейзажі та портрети. Усі роботи продаються...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

За цим стареньким столом восьмирічна колумбійка Елісон старанно малює квіти, пейзажі та портрети. Усі роботи продаються. Дівчинка мріє зібрати гроші на комп’ютер.

Елісон живе в сільській місцевості неподалік від Медельїна. Комп’ютер їй потрібен, щоб і далі здобувати освіту. Під час карантину уроки проходять онлайн.

Ідея з малюнками виникла випадково.

[Елісон Гоес, художниця]:

«Я писала листа мамі й стала малювати. Коли вона подивилася на малюнок, то сказала, що він хороший. Тоді я подумала, що їх можна продавати».

Чимало колумбійців підтримують зусилля дівчинки. У неї купили вже 80 малюнків.

[покупниця малюнка]:
«Гадаю, це прекрасний учинок для дівчинки. Вона вирішила сама змінити ситуацію, у якій її батькам нелегко. Вона подумала про те, які її здібності можуть допомогти. Я ціную таке, це дуже позитивно. І я теж роблю свій внесок, щоб дівчинка могла розвивати талант».

Молода художниця ще хоче заробити на новий будинок для своєї сім’ї.
Коротке посилання на цю сторінку:

Колумбійська дівчинка продає малюнки, щоб заробити на комп’ютерООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у СуданіАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїЯпонія: як живеться людям через місяць після землетрусуМер Венеції пояснив, чому відвідування історичної частини міста стане платнимКовбаса з єнотів — новий делікатес у НімеччиніМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівня

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: