27.06.2024
Телеканал NTD

Єгипетський таксист перетворив машину на книгарню

Єгипетський таксист перетворив машину на книгарню

На маленьку книгарню перетворив свою машину єгипетський таксист Мохаммед. Його можна зустріти на вулицях та площах..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

На маленьку книгарню перетворив свою машину єгипетський таксист Мохаммед. Його можна зустріти на вулицях та площах Александрії. Сьогодні зупинився на набережній.

[Мохаммед Аззам, таксист]:

«Мені спала на думку така ідея, бо я помітив, що люди перестали читати. І замість того, щоб просто розмовляти з пасажирами, я вирішив заповнити таксі книжками й показувати їх людям, які їдуть зі мною. Я назвав цей проєкт Taxi Book».

Проєкт стартував два роки тому. Таксист скуповує непотрібні книжки чи підручники, а потім продає за низькою ціною. Є такі, хто книжки просто віддає. Мохаммед уважає себе сполучною ланкою між тими, хто готовий віддати книги, і тими, кому вони треба.

[Мохаммед Аззам, таксист]:

«Taxi Book — це не комерція. Проєкт забезпечує вигоду обом сторонам. Я знімаю з людей навантаження та даю можливість знайти книжку».

Задум таксиста став успішним із самого початку.

[Мохаммед Аззам, таксист]:

«Побачивши реакцію людей і те, що за два роки зібралося дуже багато книжок, я почав орендувати приміщення».

Тепер Мохаммед має дві невеликі книгарні. Книжки можна купити чи обміняти. Чоловік має надію, що його ініціативу підхоплять і в інших єгипетських містах.
Коротке посилання на цю сторінку:

Єгипетський таксист перетворив машину на книгарнюАргентинські активісти влаштували протест біля державного складу з гумдопомогоюФіліппінці очищають пляж, обмінюючи сміття на рисМайже третина людей у світі недостатньо рухаєтьсяПташиний грип виявили в працівника молочної ферми в американському штаті КолорадоУ центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантівЖиття на мосту: як бразильці рятуються від повенейКубинських майстрів навчають розводити тутових шовкопрядівЯк щорічна міграція птахів допомагає поширити пташиний грипПакистанських студентів евакуювали після насильства в Киргизстані

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: