27.05.2024
Телеканал NTD

Довелося спати на вулиці: на півдні Італії стався землетрус

Довелося спати на вулиці: на півдні Італії стався землетрус

В Італії на захід від Неаполя стався землетрус. Він був магнітудою 4,4, а епіцентр перебував в..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

В Італії на захід від Неаполя стався землетрус. Він був магнітудою 4,4, а епіцентр перебував в активному вулкані.

Про постраждалих повідомлень немає, але місцевим жителям довелося понервувати. Сотні людей змушені були провести ніч на вулиці. Вони спали в машинах чи наметових містечках, які встановили органи цивільного захисту.

За ніч зафіксували близько 150 невеликих поштовхів.

Про всяк випадок також евакуювали в’язнів із місцевої жіночої тюрми.

На дорогах утворилися великі затори, бо багато хто намагався залишити цей район.

За словами експертів, на Флегрейських полях цей землетрус був найсильнішим за всю зареєстровану історію. Зона стародавніх вулканічних центрів, що біля Тірренського моря, охоплює західні квартали та передмістя Неаполя.

Попередній великий інцидент був тут у 1984 році. Тоді зафіксували інтенсивну сейсмічну активність і як запобіжний захід евакуювали 40 000 жителів. Однак виверження так і не сталося.
Коротке посилання на цю сторінку:

Довелося спати на вулиці: на півдні Італії стався землетрусІзраїль оголосив про визволення чотирьох заручників у Секторі ГазиКНР проводить військові навчання навколо ТайванюУ Чилі гірськолижні курорти потопають у снігуЗливи з градом затопили місто на заході ПольщіУ Китаї в річку обвалився міст — загинули людиПедро Санчес залишається на посаді прем’єр-міністра ІспаніїНімеччина: «Нам потрібне політичне рішення, а не символічне визнання Палестини»Жителі півдня США відгороджують будинки мішками з піском, рятуючись від повеніРіші Сунак визнав поразку після виборів і готовий піти

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: