27.11.2024
Телеканал NTD

Сильний шторм налетів на Техас: четверо загиблих

Сильний шторм налетів на Техас: четверо загиблих

Щонайменше чотири людини втратило життя внаслідок сильного шторму, що налетів на Х'юстон. Принаймні двох загиблих придавило..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Щонайменше чотири людини втратило життя внаслідок сильного шторму, що налетів на Х’юстон. Принаймні двох загиблих придавило дерево, а на одного впав кран.

Рясні дощі прийшли на південний схід Техасу вдруге за місяць. Зливи супроводжував ураганний вітер. Його швидкість сягала 160 кілометрів за годину. Метеорологи кажуть, що це найсильніший шторм у Х’юстоні за останні 25 років.

У Х’юстоні та його околицях без світла лишилося 850 000 будинків та підприємств. Влада каже, що інфраструктурі завдано катастрофічних збитків, і щоб відновити електропостачання піде доба або дві.

Ураганний вітер також вибив скло сотень вікон хмарочосів у центрі Х’юстона. Два аеропорти, зокрема міжнародний, ненадовго припинили роботу. Шторм стих швидко, але синоптики попереджають, що подекуди можуть початися повені.

Раніше вони повідомляли, що до Техасу, Луїзіани та Міссісіпі прийдуть надмірно рясні дощі, які спричинять повені. У зоні негоди може опинитися 12 мільйонів осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сильний шторм налетів на Техас: четверо загиблихЗамах на Дональда Трампа: що вже відомо ФБРХаос в аеропортах: у Великій Британії стався масовий збій у системі реєстрації пасажирівУ Бразилії горять найбільші водно-болотні угіддя світуЧерез пожежі Північна Македонія оголосила режим надзвичайного стануУ ЄС набули чинності мита на електромобілі з КитаюДональда Трампа визнали винним у справі про фальсифікацію документівАлбанці закидали «коктейлями Молотова» будівлі уряду та мерії в ТираніУ Тель-Авіві вперше за чотири місяці лунали сирениЇдять котів та листя: жителям Судану загрожує голод через війну

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: