27.06.2024
Телеканал NTD

Зливи з градом затопили місто на заході Польщі

Зливи з градом затопили місто на заході Польщі

Ось такий вигляд зараз має польське місто Гнєзно після того, як на країну налетів ураган. Тут..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Ось такий вигляд зараз має польське місто Гнєзно після того, як на країну налетів ураган. Тут пройшла злива з градом.

[пожежник]:

«Сьогодні на Гнєзно налетів потужний шторм із градом, унаслідок чого було затоплено чимало будинків та вулиць. Пожежники чергують безперервно. До міста також на допомогу привезли багато додаткових бригад».

Про загиблих чи постраждалих повідомлень не надходило. Одну жінку визволив із машини випадковий чоловік, який побачив, що їй потрібна допомога.

[пожежник]:

«До нас надійшло повідомлення, що людина опинилась у пастці в затопленому автомобілі. Прибувши на місце, ми з’ясували, що один зі свідків підплив до машини, вивільнив з неї жінку, і вони обоє трималися за машину й чекали на допомогу».

Польське метеорологічне агентство схарактеризувало урагани як «сильні» й наголосило, що вони ще не закінчилися. Найбільше від граду, злив та сильного вітру потерпають райони на заході та південному сході Польщі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зливи з градом затопили місто на заході ПольщіПідтверджено загибель президента Ірану Ібрагіма РаїсіПедро Санчес залишається на посаді прем’єр-міністра ІспаніїУ Китаї в річку обвалився міст — загинули людиНизка вибухів у Нігерії — щонайменше 18 загиблихНетаньягу: «Інтенсивні бої проти ХАМАСу добігають кінця»У центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантівУ ЄС набули чинності мита на електромобілі з КитаюСпецпосланець ООН у Ємені: загроза судноплавству в Червоному морі зростаєПоліція очистила кампус Каліфорнійського університету від протестувальників

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: