27.11.2024
Телеканал NTD

Павич, коала та дракон: виставку квітів в індійському штаті Тамілнад присвятили дикій природі

Павич, коала та дракон: виставку квітів в індійському штаті Тамілнад присвятили дикій природі

Гігантський павич із розкішним хвостом зустрічає гостей виставки квітів у Браянт-парку, що в індійському місті Кодайканал...

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Гігантський павич із розкішним хвостом зустрічає гостей виставки квітів у Браянт-парку, що в індійському місті Кодайканал. Захід проводять уже в 61-ше. Цьогоріч його присвятили дикій природі.

Для створення експозиції використали майже пів мільйона квітів 42 сортів. Крім рослин, на виставці можна побачити фігури птахів і тварин, зокрема й міфічних, таких як цей дракон.

[гостя виставки]:

«Цього року тут багато квітів, особливо тюльпанів та гвоздик. З рослин зроблено фігури павича та коали, а також спеціальне тло для фотографування».

Виставка квітів триватиме півтора тижня. Цими днями тут відбудуться перегони на човнах, змагання з ловлення риби, конкурси собак та інші розважальні заходи.

Кодайканал називають «Принцесою пагорбів». Це один із найпопулярніших туристичних напрямків у штаті Тамілнад. Місто розташоване на висоті 2000 метрів над рівнем моря. Воно приваблює гарними пагорбами, долинами та гірськими хребтами.

Щороку в Кодайканалі проводять літній фестиваль, і тоді ж проходить виставка квітів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Павич, коала та дракон: виставку квітів в індійському штаті Тамілнад присвятили дикій природіХудожник, який першим став зображати усміхнених людейНесподіваний скарб: мармурову статую знайшли в давньоримській каналізації в БолгаріїДва неопубліковані тексти пісень Боба Ділана виставлять на торги в Нью-ЙоркуУ Болгарії з розмахом проводять фестиваль трояндМіжнародний день бджіл: як вивчають цих комах із часів ГалілеяMet Gala — 2024: квіти, блиск і химерні формиАлжир відновлює визначні пам’ятки, щоб привабити ще більше туристівКартину Тіціана, яку викрадали двічі, виставляють на торги в ЛондоніЗнаку Hollywood виповнюється 101 рік: з чого все почалося

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: