27.03.2024
Телеканал NTD

Твори мистецтва з обрізків робить єгипетський тесляр

Твори мистецтва з обрізків робить єгипетський тесляр

Від погруддя самого себе та прикрас у формі квітів до моделей будинків у скляних пляшках. Єгипетський..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Від погруддя самого себе та прикрас у формі квітів до моделей будинків у скляних пляшках. Єгипетський тесляр і художник Ахмед ель-Серафі створює різноманітні твори мистецтва з деревних відходів, знайдених у його майстерні.

З 2018 року Ахмед почав переробляти такі матеріали, як дерево, папір та скло, для виготовлення статуй, ламп та інших художніх виробів.

Каже, що створює оригінальні твори мистецтва ручної роботи, які не можуть зробити машини.

[Ахмед ель-Серафі, єгипетський тесляр]:

«Я використовую відходи деревини для створення виробів, які я розробив сам. Також я вигадую нові дизайни, у яких використовую папір, і створюю чудові вироби зі скла».

Тут митець спробував зобразити себе. Погруддя розтягується на п’ять метрів у довжину.

[Ахмед ель-Серафі, єгипетський тесляр]:

«Ідею використати папір я перейняв у всесвітньо відомого художника. Я почав обмірковувати, як зробити, щоб папір розширювався. Почав вирізати форму голови. Дуже складно зробити так, щоб вона була схожою на мене, бо я стою поруч, і кожен помітить помилку».

А цей будинок у пляшці він створював частинами.

[Ахмед ель-Серафі, єгипетський тесляр]:

«У цій роботі я використав залишки дерева, щоб створити всередині різні деталі, також використав папір. Щоразу, коли я приношу скляну пляшку, я думаю, що в ній зробити».

Ель-Серафі брав участь у місцевих виставках у рідному місті Дум’ят, що в дельті Нілу, а також у Каїрі. Сподівається, що колись зможе взяти участь у якомусь міжнародному заході.
Коротке посилання на цю сторінку:

Твори мистецтва з обрізків робить єгипетський теслярЯк день літнього сонцестояння відзначають у Великій БританіїВиставка старовинних килимів приваблює колекціонерів і торговців до СтамбулаСекрет розкрито: як туристи роблять фото в Ріо, на якому вони неначе висять над урвищемРідкісний діамант і годинник у корпусі із сапфіру виставлять на аукціон у Нью-ЙоркуДавньоримська Аппієва дорога претендує на внесення до списку ЮНЕСКОВ Іспанії відроджують дзвонарствоКартину Тіціана, яку викрадали двічі, виставляють на торги в ЛондоніУнікальне погруддя «батька Відродження» знайшли у ФлоренціїСтаре місто Баку приваблює туристів стародавніми палацами, мечетями та караван-сараями

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: