26.06.2024
Телеканал NTD

Ілюзія океану: у центрі Сеула б’ються віртуальні морські хвилі

Ілюзія океану: у центрі Сеула б'ються віртуальні морські хвилі

Прямо в центрі Сеула можна насолодитися краєвидом і шумом морських хвиль. Реалістичну анімацію створила південнокорейська дизайнерська..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Прямо в центрі Сеула можна насолодитися краєвидом і шумом морських хвиль. Реалістичну анімацію створила південнокорейська дизайнерська компанія.

Запис показують на гігантському рекламному екрані. Він завбільшки як чотири баскетбольні майданчики.

[житель Сеула]:
«Я прочитав про це в соціальних мережах. Здається, ніби я стою біля величезного акваріума прямо посеред району Каннамгу. Сприймається дуже реалістично, як справжня хвиля. Це круто».

Такі хвилі створено за допомогою анаморфної технології.

[Цой Ю Чін, співробітниця дизайнерської компанії]:
«Анаморфна технологія — це оптична ілюзія. Вона максимізує глибину і створює відчуття простору. Виходить таке враження, що всередині цього простору б’ються справжні хвилі».

Автори медіапроекту вже отримали багато заявок із-за кордону, зокрема від компанії, яка показує рекламу на Таймс-сквер у Нью-Йорку.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ілюзія океану: у центрі Сеула б’ються віртуальні морські хвиліАстрономи знайшли найяскравіший об’єкт у Всесвіті з чорною дірою в центріЯк за 200 років розвинулася наука про динозаврівНауковці придумали, як шум від машин перетворити на біопаливоНайбільший у Європі «надрукований» будинок здали в орендуУ пластику знайшли набагато більше хімікатів, ніж виявили ранішеВ Австралії створили глину, яка допомагає зупинити цвітіння водиНові протези дають змогу відчувати температуру предметівВосьминоги допомогли у створенні потужних присосків«Іншопланетна лихоманка» стимулює перуанських мисливців за старовиною

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: