28.02.2024
Телеканал NTD

У турецьких магазинах з’явилося пристосування для дезінфекції покупок

У турецьких магазинах з'явилося пристосування для дезінфекції покупок

У продуктових магазинах турецького міста Картепе з'явилися дезінфікувальні пристрої для сумок із покупками. Розробив його місцевий..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

У продуктових магазинах турецького міста Картепе з’явилися дезінфікувальні пристрої для сумок із покупками. Розробив його місцевий стартап.

[Бариш Арас, директор компанії]:
«Перед виходом (з магазину) ми проносимо пакети через це пристосування, і це дуже легко. За кілька секунд наші руки, сумки та продукти в них стерилізуються. Тому можна спокійно класти покупки в машину й везти додому».

Покупці раді нововведенню.

[покупниця]:
«Цей пристрій надійний. Раніше нам доводилося обробляти всі покупки. Тепер стало ліпше, бо все безпечно, і можна відразу використовувати продукти. Це економить час».

Стартап також планує створити дезінфікувальні пристосування для різних громадських місць, таких як стадіони, торгові центри, аеропорти й готелі.
Коротке посилання на цю сторінку:

У турецьких магазинах з’явилося пристосування для дезінфекції покупокДослідження: у приміщеннях повітря часто брудніше, ніж зовніУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуЛичинок коралів заманюють до рифів за допомогою звуківРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 рокуСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немаєСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Більше, але дрібніші: урожай авокадо в Марокко цьогоріч може встановити рекордАстрономи знайшли найяскравіший об’єкт у Всесвіті з чорною дірою в центріМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансування

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: