27.05.2024
Телеканал NTD

Перешкодити мародерству: бразильська поліція патрулює затоплені райони

Перешкодити мародерству: бразильська поліція патрулює затоплені райони

Слідом за рекордними повенями до бразильського міста Порту-Алегрі прийшло ще одне лихо — грабежі та мародерство...

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Слідом за рекордними повенями до бразильського міста Порту-Алегрі прийшло ще одне лихо — грабежі та мародерство. Поліція патрулює вулиці на катерах.

[Рікардо Грунер, поліціянт]:

«З перших днів (повені) ми патрулюємо й охороняємо важкодоступні райони. Тільки за допомогою катерів та гідроциклів можна дати відсіч мародерам. Завдяки присутності поліції зменшується кількість крадіжок і пограбувань. Знижується рівень (злочинності)».

Зливи почалися близько двох тижнів тому. Минулими вихідними випало ще більше опадів, і, за даними метеорологів, поки що вони не припиняться.

У роботі поліції за таких умов є свої труднощі.

[Рікардо Грунер, поліціянт]:

«Уся територія міста під водою. Ми постійно натикаємося на дорожні знаки, сміттєві баки та затоплений транспорт».

Водночас кількість загиблих унаслідок злив зросла до 143. Такі офіційні дані влади. Найімовірніше, вона й далі зростатиме, оскільки є зниклі безвісти.
Коротке посилання на цю сторінку:

Перешкодити мародерству: бразильська поліція патрулює затоплені райониПісля повені на півдні Бразилії поширюються небезпечні хворобиІзраїльські танки просунулися до центру РафахаПонад 2000 людей, можливо, поховані живцем під зсувом у Папуа Новій ГвінеїУ Болівії придушили спробу військового держпереворотуПалата представників Конгресу США ухвалила законопроєкт про захист ФалуньгунЧи прийме Ізраїль і ХАМАС план Байдена?Албанці закидали «коктейлями Молотова» будівлі уряду та мерії в ТираніРіші Сунак визнав поразку після виборів і готовий пітиУ Гаїті обрали голову перехідної ради та поміняли прем’єра

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: