27.03.2024
Телеканал NTD

У центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантів

У центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантів

Ірландська поліція демонтувала наметове містечко нелегалів, яке розросталося в центрі Дубліна протягом року. Загалом поряд з..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Ірландська поліція демонтувала наметове містечко нелегалів, яке розросталося в центрі Дубліна протягом року. Загалом поряд з урядовими будівлями стояло 200 наметів. У них мешкало 285 чоловіків-іммігрантів. Їх перевели до двох інших наметових таборів, у яких ліпші умови.

[Діаа Мохаммед, іммігрант із Палестини]:

«Тепер я маю туалет, душ і нормальну їжу».

Після демонтажу наметового містечка вулицю промили водою з дезінфекційними засобами. Зона, де стояли намети, поки що відгороджена. Так поліція хоче запобігти появі нових наметів.

Ірландія важко справляється з напливом нелегалів і не може всіх забезпечити житлом. А останніми днями до країни ринули іммігранти з Великої Британії. Вони проникають через сухопутний кордон із Північною Ірландією. Такі нелегали становлять 80 % загальної кількості шукачів притулку в Ірландії, що прибули за останній тиждень.

Цю ситуацію спричинив новий закон, який недавно ухвалили у Великій Британії. Він дасть змогу відправляти нелегалів до Руанди.

Влада Ірландії тепер має намір реформувати міграційне законодавство, щоб розв’язати проблему. Вона хоче висилати назад до Великої Британії іммігрантів, які не мають підстав для здобуття статусу біженця.

Британська влада своєю чергою заявляє, що не піде на таку угоду. Причину відмови виправдовують тим, що Євросоюз не приймає назад тих, хто нелегально іммігрував до Великої Британії із Франції.
Коротке посилання на цю сторінку:

У центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантівЯпонське фехтування на мечах стає популярнішим в АвстраліїАвстралійські шахтарі роблять асани, щоб позбутися стресуПрем’єр-міністр Словаччини вперше після замаху опублікував відеозверненняСтаріння населення Японії змінює ринок підгузківЯпонія додасть фінвалів до переліку видів для китобійного промислуГантер Байден прибув на перше слухання в кримінальній справіНа польсько-білоруському кордоні загострюється ситуація через наплив мігрантівЯк харчові відходи допомагають фермерам у ДубаїНімеччина обіцяє висилати мігрантів, які підтримують тероризм у мережі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: