30.11.2024
Телеканал NTD

Модний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-Йорку

Модний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-Йорку

Французький люксовий бренд Dior показав свою нову осінню колекцію в Бруклінському музеї Нью-Йорка перед безліччю знаменитостей...

Дата завантаження: 2024-04-30

video

Французький люксовий бренд Dior показав свою нову осінню колекцію в Бруклінському музеї Нью-Йорка перед безліччю знаменитостей. Серед них Мішель Вільямс, Аня Тейлор-Джой, Наомі Воттс та Шарліз Терон. Дехто прийшов на захід із дітьми.

Подіум оформляла художниця Клер Фонтен, відома своїм інтерактивним мистецтвом зі смислом.

[Клер Фонтен, художниця]:

«Нам дуже пощастило, що Марія Грація запросила нас працювати пліч-о-пліч, щоб виставити наші роботи на тлі її колекції. Ці руки уособлюють позитив та розширення можливостей жінок. І це руки швачок, дизайнерів, мене та Марії Грації, а також руки жінок, які зробили цей проєкт можливим».

Нова колекція Марії Грації К’юрі — це данина поваги до Нью-Йорка, міста свободи та злиття культур. Дизайнерка черпала натхнення у визначних символах двох світових столиць моди — у статуї Свободи та в Ейфелевій вежі. Її вбрання уособлюють діалог між двома містами.

Також натхненням для К’юрі стала культова акторка Марлен Дітріх, відома своїм сміливим стилем. Дух Дітріх вплетений у колекцію у вигляді англійських тканин та чоловічих силуетів.

В образах використано твід різної щільності, кольору та якості. Також грубі куртки поєднано з широкими штанами або спідницями-олівцями нижче за коліна.

М’якості колекції надали вишукані вечірні сукні з атласу, м’ятого оксамиту та крепу.

Загалом переважали чорний та сірий кольори. Образи доповнювали мерехтливі тканини, бахрома та взуття на платформі чи танкетці.
Коротке посилання на цю сторінку:

Модний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуБалабан — душа музичної культури АзербайджануОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: