30.01.2024
Телеканал NTD

Заповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собак

Заповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собак

Австралійка Саманта та її пес Джек знайшли чудове місце для прогулянок і тренувань. Це приватний парк..

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Австралійка Саманта та її пес Джек знайшли чудове місце для прогулянок і тренувань. Це приватний парк для собак у передмісті Голд-Коста. Тут вони почуваються спокійно та вільно.

Громадські парки для вигулу собак Саманті не до вподоби.

[Саманта Ліч, власниця собаки]:

«Я просто не довіряю людям, бо багато хто приходить туди й сидить, уткнувшись у телефон. Вони не стежать за своїми собаками. Тому часто бувають бійки».

Пес Саманти після громадського парку часто роздратований.

[Саманта Ліч, власниця собаки]:

«Дещо Джек сприймає трохи емоційно. Є те, що його дратує. Він не дуже любить людей, дітей, скутери та велосипеди».

Тож приватний парк — добра альтернатива. Зараз багато австралійських домовласників створює собачі майданчики на своїй території.

[Ліза Гілл, домогосподарка]:

«Багато хто каже, що з тієї чи іншої причини їм не подобаються собачі парки. Мільйон причин не дає їм вигулювати там собак. І мені просто здалося, що приватний майданчик — це те, що їм треба».

Прогулянка в приватному парку коштує 20 доларів США за годину. Тут є спеціальне обладнання для тренування вихованця. Навколо тільки природа та свіже повітря.

[Саманта Ліч, власниця собаки]:

«Для мене кожен цент витрачений не марно».

Водночас експерти нагадують домовласникам, що треба проконсультуватися з фахівцями, перш ніж заробляти на парках. У кожній сфері діяльності є податкові правила. Їх треба дотримуватися, щоб уникнути штрафу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Заповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміПінболом захоплюється дедалі більше молодіМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: