19.12.2024
Телеканал NTD

Пекінська дизайнерка створює гарні маски й захисні костюми для жінок

Пекінська дизайнерка створює гарні маски й захисні костюми для жінок

Пекінська дизайнерка Чжоу Лі поєднує моду й функціональність. Вона створює стильний захисний одяг та аксесуари, які..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Пекінська дизайнерка Чжоу Лі поєднує моду й функціональність. Вона створює стильний захисний одяг та аксесуари, які дуже актуальні під час пандемії коронавірусу.

[Чжоу Лі, дизайнерка]:
«Це медичний захисний костюм, який розробила наша команда, а це маска, яку ми створили. Нашою основною ідеєю було надати жінкам, які прагнуть краси, гарний і безпечний одяг».

Шовкові маски оснащено знімними фільтрами. Також на них є красива вишивка. За день компанія Чжоу може виготовити до 600 масок. Проте це не задовольняє попиту.

[Чжоу Лі, дизайнерка]:
«Ми побачили, що людям потрібно міняти маски щочотири години. Повторне використання й викинуті маски стали великою проблемою. До того ж настає літо. Носити маску занадто жарко. Що робити? Я подумала, що можна використовувати китайський шовк різних кольорів, щоб підбирати маски під одяг».

А на захисних костюмах, які розробила Чжоу, принт із тюльпанів. Дизайнерка каже, що придумала їх для подруг, які хотіли бути в стильному й безпечному вбранні під час авіаперельотів.

Деякі зображення на масках мають особливе значення. Наприклад, золоті орхідеї символізують гармонію в сім’ї, достаток і багато дітей. Також китайці вірять, що намальовані на одязі квіти можуть відганяти злих духів.

Маски коштують приблизно 16 доларів за штуку. Чжоу каже, що планує продавати їх також в Англії та Італії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пекінська дизайнерка створює гарні маски й захисні костюми для жінокЧому молоді китайці стали рідше купувати предмети розкошіАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у КитаїКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в УкраїніВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпекуСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта EvergrandeГонконг посилив закон про нацбезпекуОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: