26.02.2024
Телеканал NTD

Столітнього британського капітана Тома Мура посвятять у лицарі

Столітнього британського капітана Тома Мура посвятять у лицарі

Британський ветеран Том Мур матиме лицарський титул. Таку честь він заслужив за благодійну акцію — капітан..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Британський ветеран Том Мур матиме лицарський титул. Таку честь він заслужив за благодійну акцію — капітан зібрав, якщо перерахувати на долари США, понад 39 мільйонів для лікарів і волонтерів, що працюють із хворими на COVID-19.

Титул 100-річного дідуся звучатиме як капітан сер Томас Мур.

[Том Мур, ветеран]:
«Я й нині той самий Том Мур. Звісно, це приємно. Гадаю, сер Томас звучить дуже добре, але всередині я не змінився».

Капітан чекає дня, коли королева Єлизавета II посвятить його в лицарі, і хвилюється. Дідусеві доведеться стати на одне коліно. Але в нього був перелом стегна, і він поки ходить із ходунками.

[Том Мур, ветеран]:
«Сподіваюся, що до того часу зможу нормально ходити. А інакше як мені впоратися, сидячи в інвалідному візку? І як стати на одне коліно? Адже, якщо сяду, то не зможу підвестися».

Дідусь сподівається, що, можливо, Єлизавета II подасть йому руку. Щоправда, надія невелика, бо королева ніколи так не робить.

Дата церемонії поки невідома. Через пандемію громадських заходів у Великій Британії не проводять.
Коротке посилання на цю сторінку:

Столітнього британського капітана Тома Мура посвятять у лицаріФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці Косова40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: