26.06.2024
Телеканал NTD

Аргентинська сім’я самоізолювалася на яхті біля берегів Бразилії

Аргентинська сім'я самоізолювалася на яхті біля берегів Бразилії

Аргентинців Констансу й Хуана карантин і закриття кордонів застали біля берегів Ріо-де-Жанейро. Подружжя не змогло повернутися..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Аргентинців Констансу й Хуана карантин і закриття кордонів застали біля берегів Ріо-де-Жанейро. Подружжя не змогло повернутися до Аргентини й тепер разом із сином живе на парусному човні. Та самоізоляція в таких умовах їх не обтяжує.

[Хуан Мануель Дордаль, власник яхти]:
«Коронавірус поширюється на суші, а не в морі. Тому мусимо дбати про себе, коли сходимо на берег, а на човні почуваємося захищеними».

Синові аргентинців Улісесу щойно виповнилося чотири роки. Батьки збиралися віддати його до садочка. Карантин порушив плани. Тепер подружжя самостійно навчає дитину.

[Констанса Коль, власниця яхти]:
«Ми по 40 хвилин чи по годині говоримо з ним, малюємо й ліпимо. Ми хочемо віддати його в дитсадок у Бразилії, щоб він вивчав португальську мову й спілкувався з дітьми».

Карантин завадив й іншим планам. Пара чекає другу дитину. Констанса збиралася народити її в Аргентині. Щоправда, чоловік хотів, щоб це сталося в бразильській лікарні. Тепер варіант лише один.

Констанса й Хуан хочуть знайти приватну клініку в Ріо, де немає пацієнтів із коронавірусом. На пологи в ній подружжя витратить увесь заробіток за літній сезон. Вони здають каюти у човні туристам.

[Констанса Коль, власниця яхти]:
«У нас був дуже хороший сезон, і ці гроші ми віддамо за пологи в лікарні. Бувають такі чудові збіги. Заробіток за останній сезон — це вартість пологів».

Під час вимушеної відпустки аргентинці викладають відео й фотографії на сімейній сторінці в Instagram. У них уже понад 60 тисяч підписників. Також їм постійно пишуть колишні гості й запитують, коли знову можна буде зняти каюту. Подружжя надіється відкрити новий туристичний сезон у жовтні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Аргентинська сім’я самоізолювалася на яхті біля берегів БразиліїДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халумі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: