25.06.2024
Телеканал NTD

У пологовому будинку міста Дарвін — бум двійнят

У пологовому будинку міста Дарвін — бум двійнят

У цій приватній лікарні міста Дарвін давно звикли, що тут часто народжуються близнюки. Але минулий рік..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

У цій приватній лікарні міста Дарвін давно звикли, що тут часто народжуються близнюки. Але минулий рік став рекордним: серед 372 новонароджених було одинадцять пар двійнят.

Медики завжди радіють народженню близнюків.

[Джеміма Гарт, акушерка]:
«Кожен хоче подивитися на них, бо одночасно народжуються два малюки, вони дуже близькі один одному. Діти, якщо лежать в одному ліжечку, то здебільшого реагують один на одного. Нам подобається за ними спостерігати».

Але вагітність двійнею це і радість, і труднощі. Саллі, одна з пацієнток, довго перебувала в приватній лікарні на постільному режимі.

[Саллі Браун, мама близнюків]:
«Я провела на лікарняному ліжку шість тижнів — до 32-го тижня вагітності. Коли близнюки народилися, то потребували особливого догляду. І минуло ще чотири з половиною тижні, перш ніж ми забрали їх додому».

Тепер у Саллі та її чоловіка Пола троє дітей. Старшій Матильді три роки. Мама мусить піклуватися і про неї, і про близнюків. Ночі часто бувають безсонними, але вона справляється.

[Саллі Браун, мама близнюків]:
«Дивовижно, що так мало спиш, але так багато можеш зробити».

Упродовж останнього десятиліття в лікарні часто народжувалися близнюки. У 2011-му їх було 16. Яким стане цей рік, ще невідомо. Поки ж клініка готується прийняти ще три пари близнюків.
Коротке посилання на цю сторінку:

У пологовому будинку міста Дарвін — бум двійнятКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоУ Таїланді бенкетом відзначають День слона

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: